Bereken de waarde van jouw auto met Nieuwwaarde Auto

De actuele waarde van jouw auto bereken je met Nieuwwaarde Auto. Via onze website kun je vliegensvlug een auto laten taxeren. Binnen enkele minuten weet je precies wat jouw auto waard is.

Schakel Nieuwwaarde Auto in bij afsluiten verzekering

Maar waarom zou je gebruik maken van de diensten van Nieuwwaarde Auto? Nou bijvoorbeeld als je je auto wilt laten verzekeren. Een van de belangrijkste zaken bij een autoverzekering afsluiten is de nieuwwaarde van je auto. Wij taxeren eenvoudig waardoor je snel weet wat de nieuwwaarde van jouw auto is. Erg handig, want jouw autoverzekeraar kan wel eens anders beweren en zeggen dat je auto minder waard is dan wij beweren. Zo heb je een stok achter de deur die je kunt gebruiken als je het oneens bent met je verzekeraar.

Nieuwwaarde Auto berekent ook inruil- en verkoopwaarde

Niet alleen kun je Nieuwwaarde Auto inschakelen voor het berekenen van nieuwwaarde van een auto. We taxeren ook auto’s om de inruil- en verkoopwaarde te bepalen. Dit werkt op dezelfde, eenvoudige manier als het berekenen van nieuwwaarde van een auto. Vul simpelweg een aantal gegevens in op onze website, zoals kilometerstand en bouwjaar en wij berekenen wat de inruil- en verkoopwaarde van jouw auto is. Of je nou een grote of kleine auto hebt, een groene, zuinige auto of een benzineslurpend voertuig, wij taxeren alle auto’s. Ben je nieuwsgierig, laat je auto taxeren!